Ingatlant keresőknek PDF Nyomtatás E-mail

Vevők részére a közvetítés ingyenes
Az ingatlanok megtekintéséért, vagy az ingatlanok címének kiadásáért a vevőt semmilyen költség nem terheli.

Csak olyan ingatlan kerül a kínálati listánkra, amelyet előzetesen személyesen is láttam, így elkerülhetőek az esetleges kellemetlen meglepetések. Az eladandó ingatlanról igyekszem a tájékoztatás során reális képet festeni.
Ha nem rendelkezik Újpesten kellő helyismerettel, nem kell keresgélnie, hiszen személyesen kísérem el az Ön által kiválasztott ingatlanhoz.
Előzetes időpont egyeztetéssel rendelkezésre állunk hétvégén és ünnep napokon is.

 

Tisztelt Érdeklődők!

Az ingatlanok megtekintése előtt minden érdeklődőnek alá kell írnia egy megtekintési elismervényt, amihez szükségesek az érvényes személyazonosító okmányok: személyi igazolvány + lakcímkártya, vagy jogosítvány + lakcímkártya, vagy útlevél + lakcímkártya.

A megtekintési elismervény nem kötelez senkit sem ajánlattételre, sem az ingatlan megvásárlására, de kitöltése és aláírása elengedhetetlen feltétele az ingatlan megtekintésének.
Segítség az ingatlan kiválasztásában!

Szeretne Ön áron felül vásárolni ingatlant?
Ugye nem!


Munkám során sokszor találkozom olyan eladókkal, akik annak idején, bizony áron felül vették meg ingatlanukat, amelyet most értékesíteni szeretnének. Sajnos tévedésük árát a későbbiek során az eladási árban már nem tudják érvényesíteni!

Gondolom Ön nem akar ezen vevők közé tartozni!
Ha kiválasztott egy, vagy több ingatlant, amelyet a tulajdonos, vagy más iroda hirdet, de bizonytalan abban, hogy megéri-e azt az árat, amelyen kínálják, hívjon minket!
Önnel együtt megtekintjük őket, és független szakértői véleményt adunk róluk.
A szolgáltatás ára: 12.000 Ft + ÁFA/kiszállás. Több ingatlan megtekintése esetén árengedmény!
Kis költség, amely  jócskán megtérülhet!

A szolgáltatást csak IV. kerületi ingatlanok esetében tudjuk biztosítani.
A szolgáltatás magában foglalja az ingatlanra történő egyszeri kiszállást, annak szemrevételezését, szóbeli értékbecslését, az aktuálisan rendelkezésre álló, bemutatott, dokumentumok alapján történt, a vétellel kapcsolatos  tanácsadást, amely nem tartalmazza más szakértőkkel való (ügyvéd, adószakértő, stb.) konzultációs díjat.


Az adás-vételi szerződés megkötésében az iroda ügyvédje áll az ügyfelek rendelkezésére a lehető legrövidebb időn belül, sürgős esetben akár hétvégén is.
Az ügyvédi közreműködés díja az adásvétel tárgyát képező ingatlan vételárának 0,5-1%-a, az adásvételi szerződés értékétől függően, melynek költsége a Vevőt terheli.

Ha nem talál az aktuális kínálatban az Ön számára megfelelő ingatlant, keresése nyilvántartásba kerülhet, ha kitölti az űrlapot és elküldi az iroda címére. Keresését megjelenítjük az "Ügyfeleink  részére keresünk" rovatban és természetesen értesítjük, amennyiben érkezik hozzánk a kívánságával nagy vonalakban megegyező paraméterekkel rendelkező lakás, vagy ház. Adatait bizalmasan kezeljük.