Ingyenes szolgáltatások PDF Nyomtatás E-mailTöbb éves ingatlanközvetítői gyakorlattal, és a kerületben szerzett alapos hely és árismerettel állunk minden kedves ingatlant eladó és ingatlant kereső szolgálatára!

Ha eladni kívánja ingatlanát

vegye igénybe eladás előtti, 30 perces ingyenes konzultációs szolgáltatásunkat, melynek során áttekintjük az eladási folyamat fontos lépéseit.
Választ kaphat minden lényeges kérdésre az ingatlan piacra kerülésétől az adásvételi szerződés megkötésén át az adó fizetés kérdéséig.

A konzultáció jelenleg csak telefonon elérhető.
Ha rendelkezik vezetékes számmal az ország területén, adja meg a számot, visszahívjuk.


A szolgáltatás nem foglalja magában az ingatlan területére történő kiszállást, és az értékbecslést.
A tanácsadás minden kötelezettség nélküli.

______________________________________________________________

 

Vevők részére a közvetítés ingyenes

 

A címek kiadásáért, illetve az ingatlanok megtekintéséért a vevőt semmilyen költség nem terheli.

Ha nem talál az aktuális kínálatban az Ön számára megfelelő ingatlant, keresése nyilvántartásba kerülhet, ha kitölti az űrlapot és elküldi az iroda címére. Keresését megjelenítjük az "Ügyfeleink  részére keresünk" rovatban és természetesen értesítjük, amennyiben érkezik hozzánk a kívánságával nagy vonalakban megegyező paraméterekkel rendelkező lakás, vagy ház.
__________________________________________________________________
Ingyenes, részleges lomtalanítás nemcsak ügyfeleinknek!

Ingyen elszállítjuk, Önnek nem kell megvárnia a következő lomtalanítást!

Díjmentesen szabadulhat meg háztartása feleslegessé vált gyermek/felnőtt ruhaneműitől, konyhai eszközeitől, könyveitől, játékaitól, használati-és egyéb kisebb méretű berendezési tárgyaitól, műszaki cikkeitől.

Nem kell őket egy évig kerülgetnie!

Csomagolja őket zsákokba, dobozokba, egyeztessen velünk időpontot, mi elvisszük őket, és mindez Önnek egy fillérjébe sem kerül!