Költségkímélő szolgáltatások PDF Nyomtatás E-mail

Kevesebb a közvetítői jutalék,
ha kizárólagos megbízást ad irodánknak az ingatlan eladására, a 3,5% +ÁFA általános megbízás jutalék helyett, csak 2,5% + ÁFA.Egyszeri, értékesítés előtti értékesítési konzultáció ingatlant eladóknak:
Amennyiben nem kíván megbízást adni az ingatlan értékesítésére, csak tájékozódni szeretne az aktuális piaci viszonyok felől, vegye igénybe egyszeri, az ingatlan eladásának megkezdése előtti értékesítési konzultációnkat és/vagy helyszíni értékbecslési szolgáltatásunkat, melyek segítségével jelentős mennyiségű  időt és pénzt takaríthat meg.
(Lásd Ingyenes szolgáltatásaink, ill. Értékbecslés menüpontokat.)
Kicsi költség, amely nagy hasznot hozhat!
Segítség az ingatlan kiválasztásában!

Szeretne Ön drágán vásárolni? Ugye nem?!

Munkám során sokszor találkozom olyan eladókkal, akik annak idején bizony áron felül vették meg ingatlanukat, amelyet most értékesíteni szeretnének. Sajnos tévedésük árát a piac nem fogja megfizetni!

Gondolom Ön nem akar ezen vevők közé tartozni!

Ha kiválasztott egy, vagy több ingatlant, amelyet a tulajdonos, vagy más iroda hirdet, de bizonytalan abban, hogy megéri-e azt az árat, amelyen kínálják, hívjon minket!
Önnel együtt megtekintjük, és véleményezzük azokat.
A szolgáltatás ára 12.000 Ft + ÁFA/kiszállás. Több ingatlan megtekintése esetén árengedmény!
Kis költség, amely  jócskán megtérülhet!

A szolgáltatást csak IV. kerületi ingatlanok esetében tudjuk biztosítani.
A szolgáltatás tartalmazza az ingatlan egyszeri helyszíni megtekintését, értékének szóbeli felbecsülését, valamint az aktuálisan bemutatott dokumentumok alapján a vétellel kapcsolatos tanácsadást egyéb szakértők bevonása (pl.: ügyvéd) nélkül.Ha fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, írjon e-mailt, adja meg nevét és telefonszámát, felhívjuk.